Egyedülálló Online Jövedelem Programba keresünk országszerte jelentkezőket!-Otthoni munka hirdetés

 

Részletes adatok

Várható keresetváltozó
Hirdetés jellegeajánlat
Otthoni munka jellegeOtthoni munka
E-mail címmoneyandbliss2020@gmail.com
Egyéb elérhetőségmoneyandbliss2020@gmail.com

Bővebb információ

Egyedülálló Online Jövedelem Programba keresünk országszerte jelentkezőket!

Otthoni munka ajánlat

Keress pénzt online munkával; INGYENES CSATLAKOZÁSSAL!
Programunk arról szól, hogy közösségi jövedelmet építünk fel, amelyet bárkinek egymagában nehéz lenne, de a közösség együtt garantáltan sikeres lesz. Mit veszíthetsz? Ingyenesen regisztrálni a lenti webcímen tudsz.

Városi Apróhirdető TÁJÉKOZTATÓ!
Több részből álló MÉDIABIRODALMAT építünk, amelynek egyik része a városi apróhirdető.
Rendszerünk összesen 350 városi apróhirdetési oldalt szeretne létrehozni. Máris rosszul fogalmaztam. Nemcsak hogy szeretne, de már létre is hozta, s ezek az oldalak már csak a tulajdonosukra várnak. Eredetileg 300-at terveztünk, de a nagy érdeklődésre való tekintettel növeltük a weboldalak számát. Az apróhirdetési oldal ingyenes, még szerkesztési tudást sem igényel, mivel készen kapod. Ez most talán az első ilyen lehetőség, a korábbi weboldalak nem voltak ennyire önműködőek, mivel azok igényeltek némi munkát. Mit jelent az, hogy városi apróhirdetési oldal? A központi oldal a HIRDETŐJE nevet viseli. Mi erre építjük fel a 350 apróhirdetőt úgy, hogy a hirdetője szó (vagy domain név) elé egy várost helyezünk el. Példaként álljon itt MISKOLC. Ha valaki Miskolcot szeretné lefoglalni, akkor a weboldala neve: MISKOLC HIRDETŐJE lesz. Ezeket a városi oldalakat a hozzánk regisztrálók egy-egy tagja fogja ajándékba megkapni, így ők lesznek azok a szerencsések, akik részesülnek majd a közös reklámbevételekből, hirdetési bevételekből és webáruházi bevételekből, amelyek az egyes városi oldalakon keletkeznek.

Ha érdekelnek a részletek, akkor írj a lent megadott email címre, és küldöm a tájékoztatást. Ha pedig máris csatlakozni szeretnél, akkor a lenti webcímen megteheted, vagy üzenj az oldalon keresztül.

Köszönöm a figyelmedet.