Együttműködési ajánlat-Otthoni munka hirdetés

 

Részletes adatok

Hirdetés jellegeajánlat
Otthoni munka jellegeOtthoni munka
E-mail címildiko.gyor@gmail.com

Bővebb információ

Együttműködési ajánlat

Otthoni munka ajánlat

A magyarországi piac kiépítésén dolgozom, és olyan szakembereket keresek, akik egészségtudatosak, fontos számukra, hogy minél eredményesebbek legyenek a munkájukban és nyitottak megismerni az újdonságokat és az abban rejlő lehetőségeket.
Szeretném bemutatni cégünket:

A DuoLife tíz éves, softmarketing formában működő lengyel cég. Saját gyárakkal, saját fejlesztéssel, és kiváló minőségű termékekkel rendelkezünk.
Egyediségünk, hogy 100%-ban természetes összetevőkkel dolgozunk, egyik termékünk sem tartalmaz glutént, tejet, répacukrot, szóját, de édesítőszert sem. Kizárólag organikus gyümölcsök biztosítják az ízvilágot. Az üvegbe töltött folyékony italoknak jobb a felszívódásuk a kapszulákkal szemben, és könnyebb a fogyasztásuk. Minden termékünk tiszta cimkés, ami azt jelenti, hogy az összes összetevő szerepel a címkén.

Termékeink a szinergia elvét figyelembe véve lettek összeállítva, így a hatásmechanizmus szempontjából is unikális a piacon. Gyorsan érezhető a hatásuk, sok tapasztalattal rendelkezünk pl. a mozgásszervrendszer, szív- érrendszer, emésztőrendszeri problémák, stb. esetén is.

A termékekkel és a partnerséggel kapcsolatos kérdéseket, egy előre egyeztetett időpontban tudjuk átbeszélni, illetve az együttműködés legoptimálisabb feltételeit is.