Részletes adatok

Hirdetés jellegeajánlat
Munka jellegeFőállás teljes munkaidőben
MegyeFejér megye
Település neveIváncsa
E-mail címvidamcompanyhu@gmail.com

Bővebb információ

A koreai Vidamcompany Kft. gyári munkás pozícióra keresi leendő munkatársát. A munkavégzés helye Magyarország, Budapest 50 km-es vonzáskörzetében van. A betanítást a cég vállalja. A munkaidő napi 10 óra, változó műszakokban, szombaton is. Teljes munkaidős állásra várjuk a jelentkezéseket.
Elvárások:
– Alap biztonsági előírások ismerete és betartása
– angol nyelvtudás (minimum középszint)
– 24-55 éves kor
– a koreai nyelv ismerete előny, de nem elvárás. (Koreai ügyfelekkel foglalkozik elsősorban a cég, így jó a környezet nyelvtanulás szempontjából.)

Amit kínálunk:
– versenyképes fizetés
– sokrétű fejlődési lehetőség
Jelentkezéseket a vidamcompanyhu@gmail.com email címre várjuk. A jelentkezésbe, kérjük írja bele a nevét, nemét, életkorát, elérhetőségét, és egy rövid bemutatkozást. További információkkal a jelentkezés után telefonon vagy az interjú során tudunk szolgálni.
Telefonszám: +36 70 226 2860

Korean Vidamcompany Ltd. is looking for new employees for factory worker position. Place of work is within Hungary, in a 50 km radius from Budapest. Training is arranged by the company. Working hours is 10 hours/day, varying shifts, including Saturday. We are currently looking for full time employees.
Expectations:
– Knowledge and compliance of basic safety regulations
– At least intermediate English skill
– Should be between ages 24-55
– Korean knowledge is advantageous, but not expected (Our company mainly works with Korean clients, so it is a great language learning environment)

Our offer:
– Competent salary
– Many possibilities to learn and develop
Please, send us your application to vidamcompanyhu@gmail.com. Please, provide your name, gender, age, contact and a short introduction of yourself. We can provide more information after your application or during the interview.
Phone number: +36 70 226 2860