Online munka téged hív!-Otthoni munka hirdetés

 

Részletes adatok

Várható keresetváltozó
Hirdetés jellegeajánlat
Otthoni munka jellegeOtthoni munka
E-mail címmoneyandbliss2020@gmail.com
Egyéb elérhetőségmoneyandbliss2020@gmail.com

Bővebb információ

Online munka téged hív!

Otthoni munka ajánlat

Több részből álló médiabirodalmat építünk, amelynek egyik része a városi apróhirdető.
Rendszerünk összesen 350 városi apróhirdetési oldalt szeretne létrehozni. Máris rosszul fogalmaztam. Nemcsak hogy szeretne, de már létre is hozta, s ezek az oldalak már csak a tulajdonosukra várnak. Eredetileg 300-at terveztünk, de a nagy érdeklődésre való tekintettel növeltük a weboldalak számát. Az apróhirdetési oldal ingyenes, még szerkesztési tudást sem igényel, mivel készen kapod. Ez most talán az első ilyen lehetőség, a korábbi weboldalak nem voltak ennyire önműködőek, mivel azok igényeltek némi munkát. Mit jelent az, hogy városi apróhirdetési oldal? A központi oldal a HIRDETŐJE nevet viseli. Mi erre építjük fel a 350 apróhirdetőt úgy, hogy a hirdetője szó (vagy domain név) elé egy várost helyezünk el. Példaként álljon itt MISKOLC. Ha valaki Miskolcot szeretné lefoglalni, akkor a weboldala neve: MISKOLC HIRDETŐJE lesz. Ezeket a városi oldalakat a hozzánk regisztrálók egy-egy tagja fogja ajándékba megkapni, így ők lesznek azok a szerencsések, akik részesülnek majd a közös reklámbevételekből, hirdetési bevételekből és webáruházi bevételekből, amelyek az egyes városi oldalakon keletkeznek.

Ne ijedj meg, a hirdetéseket nem neked kell feladnod, hogy sok száz hirdetés kerüljön fel az oldalra. Bárki hirdethet, aki szeretne, és ehhez nem kell, hogy rendelkezzen városi oldallal. Habár ez nyilván megéri. Reklámozókat sem neked kell keresni. A te feladatod egyszerű, és bárki képes arra, hogy elvégezze.

Milyen előnyeid származnak abból, ha csatlakozol?
Egy ilyen lehetőséggel egyértelműen csak nyerhetsz. Ugyanis a program ingyenes, tehát a kérdés az: van-e veszítenivalód?
Mégis azért felsorolok néhányat azok közül, amiket én előnynek tartok:
Nem időrabló munka, havonta 1-2 óra elég, hogy a nagyon kevés és nagyon könnyű feladatodat elvégezd.
Otthonról végezheted, és így utazásra sem kell pénzt költened.
Rendszeres jövedelemre tehetsz szert, ha csatlakozol, később pedig ebből még passzív jövedelmet is elérhetsz.
Rengeteg érdekes és segítőkész emberrel kerülsz majd kapcsolatba.
Kérdéseidre mindig gyorsan választ kapsz.
Ha van saját céged – bármilyen – ingyen hirdetheted annyiszor, amennyiszer csak akarod és mindezt a saját oldaladon keresztül. (A többi 349 oldalon is megjelenik egyszer feladott hirdetésed, sőt 100 PartnerMagazinunk hirdetései között is.)
Nem kell felmondanod a munkahelyeden, mert mellette is könnyen elvégezheted.
Ajánlhatod másoknak is ezt a lehetőséget, és abból neked is lesz bevételed.
Egy saját TársAdmin oldalon keresztül követheted az eseményeket, láthatod a bevételeidet, figyelemmel kísérheted, hogy hányan látogatták az oldalt, és hányan adtak fel hirdetést.

Van-e termék? El kell-e adnod valamit, vagy kell-e hálózatot építeni?
Nem, de ajánlhatod a programot, hogy minél hamarabb beteljenek a helyek és indulhassunk.
Mi nem építünk hálózatot, ez a program nem erről szól. De természetesen, ha van ismerősöd, aki szeretne könnyű munkával pénzt keresni, te pedig szólsz neki, s ő is elvégzi az egyetlen feladatát, akkor azért kapsz jutalékot. Bár termék, szolgáltatás van nálunk, azt nem neked kell eladnod. Hirdetőket sem neked kell keresned. Az egyetlen feladatod mindössze heti fél órát vesz igénybe. Nyilván, ha élvezed a munkát, akkor ennél többet is fent leszel a saját oldaladon. Ha ajánlod másoknak is ezt a lehetőséget, akkor egyrészt segítesz abban, hogy minél gyorsabban beteljenek a helyek, másrészt te is jól jársz, és az ismerősöd is. Regisztráció után mindenki kap egy Ajánlói linket, és azzal tudod majd ajánlani másoknak is ezt a munkát.

Mindenki jelentkezhet a programra?
Igen. Kortól, nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várunk. Nem való azonban mindenkinek a program. Nem neked való, ha MOST RÖGTÖN van szükséged sok pénzre. Ez egy olyan lehetőség, amely akkor tud kibontakozni, ha időt hagysz neki, viszont akkor passzív bevételt eredményez, és mint ismeretes a passzív jövedelem felépítése eltarthat egy ideig.

Mivel ezek az oldalak közösek – hiszen egy közösség tagja leszel –, ezért a közös hirdetőoldalaknak köszönhetően létrejövő bevételekből részesülni fogsz te is. Egy apróhirdető oldallal milliárdos éves bevételre is szert lehet tenni akár, és ennek egy bizonyos százaléka a tiéd lehet.

Azért van egy rossz hírem is. Csak korlátozott létszámban tudunk jelentkezőket fogadni, minden városból egy emberre van szükségünk, a jó helyeket hamar elviszik.