Softmarketing! XXI.századi üzleti modell-Otthoni munka hirdetés

 

Részletes adatok

Hirdetés jellegeajánlat
Otthoni munka jellegeOtthoni munka
E-mail címildiko.gyor@gmail.com
Egyéb elérhetőségildiko.gyor@gmail.com

Bővebb információ

Softmarketing! XXI.századi üzleti modell

Otthoni munka ajánlat

„Sok éve ismerjük olyan megoldásokat, mint klasszikus üzletkötés, nagyvállalati üzletmodell, franchise vagy többszintes marketing. Mindegyiknek a felsoroltak közül van sok jó tulajdonsága, ám sok hibája is, amelyek a mostani időkben még kellemetlen hatásúnak tűnnek.
Abból az új világból kitűnik a SoftMarketing™ – forradalom az üzleti gondolkodásban. Ez a modell foglalja magában a fent említett térről a legjobb praktikákat, miközben kizárja a gyenge pontjaikat.
SoftMarketing™ a XXI.sz. üzletkötésnek, sőt van, aki kiterjeszti a XXII. századra is, egy válasz a piac dinamikus változásainak követelményeire piac, és egyben egy alternatív megoldás a vállalkozóknak, és az alkalmazott munkavállalóknak is.
A vállalkozóknak egy esély, a tevékenységük kiterjesztésére az alapprofil keretein belül. Mindkét csoportnak egyaránt a jövedelmük stabil főforrásává válhat anélkül, hogy lemondják az eddigi tevékenységüket, és ráadásul nem igényli új ember erőforrás bevetését, se magas anyagi befektetést.” (weboldalról)
Ha érdekel a lehetőség, kérlek jelentkezz.