Telemarketinges értékesítő-tanácsadó

 

Részletes adatok

Hirdetés jellegeajánlat
Állás, munkakör megnevezésetelemarketinges értékesítő
Munka jellegeFőállás teljes munkaidőben
MegyeSzabolcs-Szatmár-Bereg megye
Település neveKisvárda
E-mail címnaturcomfortkft@gmail.com

Bővebb információ

Érdekli az egészségügy? Dolgozott is már benne, csak éppen létszámfelettivé vált? Érdekli a gyógynövényekkel való gyógyítás? Olvassa el az alábbi hirdetést!

Kiváló kommunikációs képességű új munkatársainkat keressük prémium kategóriás, gyógynövényes készítményeink értékesítésére, kisvárdai irodánkba, Telemarketinges Értékesítő-Tanácsadói pozícióba! Kiemelkedő bérezés, plusz motivációs juttatások! Aki szeret beszélgetni, mások életminőségén javítani, annak ez ideális munkahely! Stabil cég, kulturált környezet, barátságos Csapat várja a NaturComfort Kft-nél!
Hosszú távban gondolkodó, pozitív gondolkodású embereket keresünk, elsősorban 8 órába, viszont van lehetőség részmunkaidőre is. Fontosak az alábbi tulajdonságok:
– őszinteség
– elkötelezettség
– céltudatosság
– fogékonyság az új ismeretekre, vágy a tanulásra, fejlődésre
– munkához való becsületes hozzáállás
– kreativitás
Hogy mit adunk ezért cserébe? Valódi, érték alapú, korrekt stílusú értékesítői munkát, díjnyertes termékekkel, olyan, tapasztalt, odafigyelő vezetőkkel, akik együtt húznak a Csapattal, előrelépési lehetőségeket.
További fontos információk címszavakban, mit nyújtunk Neked:
– Ingyenes, profi képzést és továbbképzést.
– Kiemelkedő bérszínvonalat. Legjobbjaink nettó 2000 Ft felett keresnek óránként.
– Mobiltelefont korlátlan használattal.
– Törzsvásárlói ügyféllistát. (Nincs hideg hívás!)
– Rugalmasságot a munkaidőben. Tekintettel vagyunk a felmerülő családi és egyéb elfoglaltságaidra is.
– Alkalmazotti jogviszonyt.
Cégünk 2011-ben alakult, azóta már három országban vagyunk jelen: „nem ma kezdtük”! MINDEN tapasz-talatunk a Munkavállalóink rendelkezésére áll! Megváltozott munkaképességű Jelentkezőket is várunk!

A NaturComfort számos munkahelyet teremtett és teremt Magyarországon és külföldön is. Nálunk nem számít iskolai végzettség, kor, nem, mindenkinek adunk esélyt. Fontosnak tartjuk azt is, hogy olyan munkavállalóknak is biztosítsunk munkalehetőséget, akik családi elfoglaltság miatt nem mindig tudják a 8 órájukat ledolgozni, vagy nyugdíj előtt állva megszűnt a munkahelyük, vagy éppen fiatalként nehezebben helyezkednek el. Cégünk alapító-tulajdonosa, Polgári Erika a Vásárlók gyógyulásért tett erőfeszítéseiért, a munkavállalók segítéséért, valamint társadalmi szerepvállalásaiért 2021-ben Inczédy György-Életműdíjat kapott Nyíregyháza városától.

„Nagyon szeretek itt dolgozni, mert a vezetőknek jó a hozzáállása: a dolgozók segítése, tanítása számukra kiemelten fontos, és én így egy jó csapat tagja lehetek. Sokat tanultam a termékekről, így családomon, ismerőseimen segíteni tudtam néhány olyan panasz esetében is, amit orvosok sem tudtak kellőképpen megoldani. Nagyon jó érzés, hogy sok embernek tudok a termékek ajánlásával a fájdalmán, a betegségén enyhíteni, és amikor visszahívnak és megköszönik, akkor érzem, hogy nem hiába dolgoztam. A fizetéssel nagyon elégedett vagyok, mert nincs felső határa a fizetésnek, csak akarat kérdése, mit érek el”. (Veresné Buzinszki Katalin, Értékesítő-tanácsadó, NaturComfort Kft)

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a naturcomfortkft@gmail.com e-mail címen.