Részletes adatok

Hirdetés jellegeajánlat
Otthoni munka jellegeInternetes munka
Otthoni munka megnevezéseChat operátor

Bővebb információ

Csevegj másokkal / Keress pénzt

Szeretnél több szabadságot és rugalmasságot? Szeretnél több időt arra szánni, hogy élvezd az életet? Dolgozz főnökök és fix beosztás nélkül!

A saját otthonod kényelméből átlagosan heti 200 eurót kereshetsz azáltal, hogy csupán üzeneteket küldesz másoknak.

A chat operátori munka előnyei

Nincs senki, akinek jelenteni kellene

Légy a saját főnököd és dolgozz akkor, amikor csak akarsz. Élvezd a szabadságot és a függetlenséget és oszd be a saját idődet.

Dolgozz bárhonnan

Jelentkezz be, és dolgozz a kanapédon, a kedvenc kávézódban vagy útközben. Nem számít, hogy Magyarországon vagy külföldön élsz-e.

Hetente fizetünk

Te döntöd el, hogy milyen legyen a heti fizetésed. Az ambíciód és kemény munkád fogja meghatározni, hogy mennyit fogsz keresni.

Rugalmas munka

Rajtad múlik, mennyit akarsz dolgozni. Szabadúszóként a magad ura lehetsz.

Hogyan működik?

Chat operátorként általános üzenetekre kell válaszolni egy fantázián alapuló szöveges hálózaton. Az ügyfelekkel mindenféle témáról tudnod kell beszélni. Különböző szerepeket fogsz kapni, attól függően, hogy mit szeretne az ügyfél.

Néhány ügyfelünk csak a mindennapi dolgokról szeretne beszélgetni valakivel, mások pedig azt akarják, hogy egy bizonyos karakter szerepét vedd fel. Olyan embereknek fogsz segíteni, akik magányosak és akik kapcsolatba akarnak lépni az üzeneteken keresztül.

A csevegés csak írásban történik, nincsenek kamerák. A szükséges képzést még a kezdés előtt megkapod .

Követelmények

Folyékonyan kell beszélned magyarul

Mivel magyar anyanyelvűekkel fogsz írni, így tudnod kell folyékonyan írni magyarul. Ahhoz, hogy leellenőrizzük a magyar nyelvtudásodat, a jelentkezés folyamat részeként készítünk neked egy alap nyelvi tesztet.

Legalább 18 évesnek kell lenned

Nem fogadunk el kiskorúakat a chat felületen. A jelentkezési folyamat részeként kérni fogjuk, hogy igazold az életkorodat.

Szükséged van egy PC-re vagy laptopra.

Ahhoz, hogy hatékony chat operátor lehess, szükséged van egy laptopra, amiről dolgozhatsz. A készülék lehet nagyon egyszerű, és nincs szükség arra, hogy legyen kamerája.

Stabil internet kapcsolatra van szükség

Minden munkát online történik az interneten keresztül. Minél stabilabb az internet kapcsolatod, annál jobb élményed lesz chat operátorként.

Nincs szükség előzetes tapasztalatra

Megtanítunk mindent, amit tudnod kell, és a támogatói csapatunk a nap 24 órájában a rendelkezésedre fog állni, amíg dolgozol. A jelentkezési folyamat során NEM fogjuk kérni az önéletrajzodat.

Szükséged van egy érvényes személyi igazolványra.

A jelentkezési folyamat fontos része a személyi igazolvány ellenőrzése.

Hogyan kell jelentkezni?

Ha ez úgy hangzik, mint valami, amit tudnál csinálni, akkor a jelentkezéshez kattints a következő linkre: