webkam modell álláshirdetés Budapest XV.kerület

 

Részletes adatok

Várható kereset600000
Hirdetés jellegeajánlat
Állás, munkakör megnevezésewebkam modell
Munka jellegeMellékfoglalkozás
MegyeBudapest
Település neveBudapest XV.kerület
E-mail címinfo@webkamopi.hu
Webcímhttps://www.webkamopi.hu/
Egyéb elérhetőséginfo@webkamopi.hu

Bővebb információ

Akár 50 ezer Ft/4 óra webkamrás munkával lányoknak Budapesten

webkam modell állásajánlat – Budapest Budapest XV.kerület – álláshirdetés

​Két gyakorlott lány operátor maguk mellé keres 18 éven felüli hölgyeket-kedvezőbb feltételekkel mint a stúdiókban- szóló, szexmentes webkamerás munkára erre a célra fenntartott igényes , tiszta, a munkához mindennel felszerelt apartmanba (nem stúdiós munka), Budapesten a 15. kerületben a Pólus center mellett egy új építésű társasházban. A különbség a stúdióktól, hogy itt kevesebbet lehet dolgozni, magasabb a százalék, főnök-beosztott felállás mentes közeg, ahol egyenrangú partnernek számítasz, maximális korrektséget és diszkréciót nyújtunk.
Ennek tükrében legalább 3 napot kell vállalni hetente. Naponta a munkaidő 4 óra online időt jelent. Nyelvtudás és gyakorlat nem szükséges. A megkereshető garantált napi átlagjövedelem 25 és 50 ezer Ft között mozog vagy akár több is, ami a te részed. Professzionális technikai háttér van, amivel egyidejűleg több oldalra dolgozunk magas minőségben, ezért kizárt a nullás nap. Nyílt és pontos napi elszámolás van, amit te is láthatsz. Fizetés naponta van, azaz minden nap megkapod a keresetedet.

Szóval, ha szeretnél kötetlenül, jó hangulatban sok pénzt keresni, akkor várjuk fényképes jelentkezésedet az oldalon keresztül. Kérlek csatolj magadról egy arc és egész alakos friss, retus/filter mentes szelfit. Küldhetsz arc mentes fotót is a teljes alakos mellé, személyesen úgy is fogunk találkozni.

A jelentkezés során legalább egy email címet adj meg elérhetőségként.
Köszi, hogy elolvastad a hirdetésemet és remélem, hamarosan együtt tudunk dolgozni.

https://www.webkamopi.hu/
info@webkamopi.hu